2.26.2013

Συγκέντρωση αύριο έξω από την 4η Δημοτική Κοινότητα


Κάνουν τον Πλάτωνα ...mall

Απόψε  το απόγευμα στις 6.00 μ.μ επιχειρείται να περάσει από την 4η δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρείας και Λένορμαν το σχέδιο της ιδιωτικής εταιρείας Artume για την κατασκευή εμπορικού κέντρου τύπου mall, "Academy Mall"  στο πρώην οικόπεδο Μουζάκη.
Θα περάσει από την 4η Δημοτική  Κοινότητα η τροποποίηση του ρυθμιστικού σχεδίου
από τον ΟΡΣΑ ο οποίος στηρίχθηκε αποκλειστικά στο σχέδιο-μελέτη της
ιδιωτικής εταιρείας και το προσύμφωνο αποδοχής προθέσεων που υπέγραψε
ο Γιώργος Καμίνης χωρίς καμία πρότερη ενημέρωση του δημοτικού
συμβουλίου.

Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό, γι' αυτό και καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την 4η Δημοτική Κοινότητα, στις 6.00 το απόγευμα.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μετα ξύπνησε!!! Και τι είδε ότι ο νηστικός καρβελια ονειρευται

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο πρώην συνήγορος….. Ετοιμάζεται να σκάψει έναν μεγάλο λάκκο για την Αθήνα , με την δικαιολογία-μπουκιά στο στόμα…..

'Όλα για το καλό των άνεργων συμπολιτών μας , που ο ίδιος με χαρά θα έχει οδηγήσει στην ανεργία… Θα μας ανακουφίσει τον πόνο , θα λέει, ανεβασμένος στην ταράτσα του Acadamy gardens!!!!
Και θα τον χειροκροτούν οι φίλοι του , οι φούσκο- επενδυτές , μαζί με κείνους των ΜΚΟ .
Γιατί πρέπει να την λέμε την αλήθεια. ΑΥΤΟΙ του έχουν μεγάλη αδυναμία.
Κάθε δήμαρχος έχει κάθε δικαίωμα να αγαπά η σιχαίνεται τον Δήμο του.
Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να καταδικάζει σε θάνατο έναν ολόκληρο Δήμο με την υπογραφή του .Δεν τον εξουσιοδότησε κανένας να μας οδηγήσει σε θάνατο.
Όταν τον πρότεινε ο αρχηγός του, μέλος της 3κομματικής κυβέρνησης, κυβέρνησης που ωθεί τον λαό της να απλώνει τα χέρια ζητώντας φαΐ , και να γίνεται φώτο παγκοσμίως , ήξερε πολύ καλά ότι θα τα πήγαινε πολύ καλά. Όλα καλά σχεδιασμένα…..

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να φανταζόταν , ποιος, ότι το κακό θα το αντικαθιστούσε το χειρότερο?? Ε !!! Ποιος???


Ανώνυμος είπε...

Και αν ο αγαπητός πρώην συνήγορος , και νυν δήμαρχος , αντιληφθεί ότι έβαλε κατά λάθος την υπογραφή του , εκεί που δεν πρέπει τότε ΤΙ?
Τότε θα πρέπει σαν τιμωρία να μάθει απέξω και να γράψει σε χιλιάδες κόλλες , στον ελεύθερο χρόνο του (γιατί θα έχει αρκετό) το :
Εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν. ( η μοχθηρία και η αδικία υπάρχουν από πρόθεση και όχι τυχαία ή κατά λάθος.
Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ.,

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είμαστε καταπληκτικός λαός. Έχουμε κυβερνήσεις που υποκλίνονται σε μνημόνια αφού φυσικά αποδείχθηκε ότι έχουν και πολύ κοντά ποδάρια, και μείς καθημερινά υποκλινόμαστε στην εξυπνάδα υπουργών που τόσα χρόνια φέρνουν κέρδη στον τόπο από τις εκατοντάδες επενδύσεις για να ΜΗΝ έχουμε δουλειά. Τώρα την δόξα τους την ζήλεψε και ο άρχοντας της Αθήνας , που θα φέρει και κείνος επενδυτές , για να κάνει μαγαζιά για να δουλεύουμε εμείς οι πρώην άνεργοι εμποροϋπάλληλοι του Περιστερίου, της Αθήνας, του Αιγάλεω αφού πριν οδήγησε σε λουκέτο όσες είχαν απομείνει…. Τα mall δουλεύουν ουυυυυυυ και πουλάνε ουυυυυυυυ , πολλά πουλάνε , από αέρα κοπανιστό μέχρι και αέρα διασκέδασης… Αλήθεια , πως αντέχει κάποιος , να σηκώνει κάποιος τόσο βαρύ φορτίο εξυπνάδας ?
Εγώ πάντως κουράστηκα να υποκλίνομαι σε αυτά τα θαύματα…